In 1998 begonnen 5 jonge mannen uit Westfield, Massachusetts aan een avontuur genaamd: KILLSWITCH ENGAGE. Inmiddels zijn er ruim 15 jaar verstreken en in deze jaren heeft de band internationaal aardig wat potten weten te breken.
Zo toerde de band vrijwel non stop de wereld rond, speelde shows met absolute metalgoden als Slayer en maakte onderdeel uit van het bekendste rondreizende metalfestival ooit: Ozzfest.

De band heeft inmiddels zes mokerharde langspelers uit gebracht die stuk voor stuk goed zijn ontvangen door zowel fans als critici. Daarnaast werd de band ook in Hollywood opgepikt. Killswitch Engage is onder andere te horen op de soundtrack van Freddy VS Jason en Resident Evil: Apocolypse. Voor het laatstgenoemde album werd de bands zelfs genomineerd voor een Emmy Award.

Sinds 2012 staat de band weer op de bühne met Jesse Leach, de orginele zanger van de band. Met Leach werd de laatste plaat DISARM THE DESCENT opgenomen en om deze te promoten zal de Dynamo worden aangedaan. We kunnen ons op gaan maken voor een avond allesvernietigende metalcore van een van de beste en strakste bands in het genre.

Onze Brabantse trots WASTED BULLET verzorgt de support deze avond.

Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 19:30 uur

Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.