Elke zondag kun je bij PopEi terecht voor live muziek! Als er geen concert in de zaal is, dan komen de beste singer-songwriters van Eindhoven en omgeving langs om in een intieme setting in het gezellige café een aantal sets te spelen tussen 16.00 en 18.00 uur. Zondag 8 februari 2015 komt singer-songwriter Vera Zané langs. Locatie: PopEi, Klokgebouw 300, Strijp-S, Eindhoven.

‘Music is love, love is music!’ Dat is de lijfspreuk van de Eindhovense singer-songwriter Vera Zané. Deze jonge schone is hard op weg een household name te worden in de Nederlandse muziekwereld. Met haar gitaar brengt ze liedjes ten gehore over de interactie tussen mensen, het leven en haar beleving hiervan. De persoonlijke benadering van haar publiek, het eigen verhaal van elk van haar liedjes en de intieme sfeer die ze neerzet op het podium maakt haar uniek in haar soort.

“Ik wil mensen inspireren met mijn muziek. Als mensen in mijn liedjes steun of kracht vinden is mijn missie bereikt”, aldus Vera. Ze treedt veel op in Brabant en omstreken, zowel alleen als met haar backingband. Echter ook Berlijn bleef niet veilig voor Vera. Drie weken lang toerde ze door deze wereldstad heen en trad ze onder andere op in het bekende Mauerpark. Deze ervaringen hebben haar naar eigen zeggen verreikt als singer-songwriter.

Entree: gratis