Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, gaat er in PopEi (Klokgebouw 300, Strijp-S) helemaal niemand naar de hemel… hier wordt keihard gerockt met kanonnen als R.O.T.S., Dirty Bastards en de Harlets. Rechttoe rechtaan Rock ‘n’ Roll! Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.

R.O.T.S.
Op een tamelijk ongebruikelijke manier is R.O.T.S. samengekomen. Als docenten uit verschillende windstreken gaven de rockers les aan een muziekschool in Kosovo en besloten om zelf ook een band te starten. Onder de gelederen is ondermeer Eindhovenaar Ruud Borgers te vinden. Wat maken ze? Rechttoe rechtaan Rock ‘n’ Roll, oh yeah!

Dirty Bastards
Om maar met de deur in huis te vallen. Bier, tieten en Rock ‘n’ Roll is waar het bij de boefjes van de Dirty Bastards om draait. De Brabanders vegen met de drie akkoorden die ze nodig hebben, de vloer met je aan. Rauwe energie en okay.. bloed, zweet en koud bier. Goddamn Rock ‘n’ Roll!

Harlets
Het is even rustig geweest bij die gasten van de Harlets, maar ze zijn back. Een dikke pak nieuwe nummers, een nieuwe drummer (Dylan van Meurs) en een frisse blik op de toekomst. Recept: rock met een stoner/blues injectie en zeer fijne hooks. Tja, de ‘cool-factor’ heeft ook zeker niet ingeboet. Harlets 2.0 is een feit.

Aanvang: 20:30 uur