Live rockklassiekers met Heritage (AC/DC Tribute) en Voltage

Heerlijk, van die lange autoritten en de radio op classic rock afgestemd. Het volume staat op tien, elleboog losjes uit het raam en meeblèren is onvermijdelijk. Op vrijdagavond 15 november geen radio, wel live & direct in PopEi (Klokgebouw 300, Eindhoven). HERITAGE huldigt het Australische AC/DC en Voltage heeft een pak rockclassics op de setlist staan! Zaal open: 21.00 uur. Entree: 5 euro.

Back in Black, High Voltage, Whole lotta Rosie, T.N.T. Let There Be Rock, Thunderstruck, Highway to Hell etc., etc… AC/DC heeft ze allemaal op hun naam staan. Wij zijn fan en HERITAGE niet minder. Zij besloten twee jaar geleden de instant classics tot zich te nemen met de missie de nummers zo dik en strak mogelijk te interpreteren. Verwacht geen AC/DC lookalikes, dus geen gitarist in schooluniform en dat soort fratsen. Opvallend is dat de ruwe strotten van wijlen Bon Scott en Brian Johnson een vrouwelijke vertaling krijgen. Maar maakt u zich geen zorgen…. we krijgen de songs, de monsterriffs, de ritmesectie, zo strak als de machine AC/DC zelf!

De bluesy (hard)rockers van Voltage zijn gewapend met een flinke lading classics van zowel dode als levende rocklegendes. Status Quo, Gary Moore, ZZ Top, Brood en The Doors zijn zo maar ‘n greep uit het assortiment dat in de catalogus te vinden is. En je raadt het al, wanneer je dit soort namen covert moet je wel een verdomd goeie gitarist in huis hebben. Die hebben ze dan ook. Niet dat de rest van de band hier bij achterblijft, ook zij spelen een degelijk potje rock ‘n’ roll.