De laatste ontwikkeling op het gebied van een geweldadige en zware inbreuk op de trommelvliezen komt uit de donkere stegen van Einhoven Rock City: Four Headed Dog. Dit driekoppige rockmonster verraad met één vluchtige blik op de bandfoto al snel een aftakking van de band Peter Pan Speedrock, maar dan mét de analoge gitaareffecten-kunstenaar Dr.NO! Peter en Dr.NO kennen elkaar van de band Repomen en hebben met Four Headed Dog een gezamenlijke muzikale kruistocht gevonden.

Oftewel: een gemene en gemeenschappelijke fascinatie voor ultra-heavy, ultra-loud rock ‘n’ roll in het kwadraad! Vandaag worden de gitaren omlaag gestemd en het volume omhoog geschroefd. Dus laat die oordoppen dus maar thuis, want die zullen vandaag zinloos blijken!

We zagen deze bebaarde mannen op Paaspop 2013 al spelen met dansende paaldanseressen voor het podium. Daar lusten deze Honky’s wel pap van! Opgericht in 1996 door Butthole Surfers-bassist JD Pinkus heeft Honky de nieuwe CD 421 (distributie Benelux via Suburban) precies op tijd klaar voor zijn Europese Revenge of the Rock ‘n’ Roll Monster Tour met desert rockers Karma To Burn (26 oktober in W2 Poppodium te zien) en ons eigen Peter Pan Speedrock.

Liefhebbers van Mondo Generator, Pentagram, Ufomammut, Truckfighters en Brant Bjork opgelet: Veracrash is een van de meest vooraanstaande stonerrockbands uit Italië en komt gegarandeerd een flinke bak energie uitstorten in W2 Poppodium!

Aanvang: 16:00 uur
Deuren open: 15:30 uur

Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.