Zaterdagavond 20 april is de datum die je vrij moet houden in je agenda. Want dan staat er weer namelijk weer de Nacht van Heesch op het programma. Dit muzikale feest is aan zijn negende uitvoering toe. En dat wordt, evenals de acht voorgaande edities, een evenement om niet te missen.

Er wordt uitgepakt met een muzikaal programma om ‘U’ tegen te zeggen. Er zijn dit jaar optredens van The Hot Studs, de Corona’s, De Kraaien én Rattlesnake Shake. Daarmee biedt de negende Nacht volop spektakel, show en muziek van de bovenste plank. De voorverkoop van kaarten start op zaterdag 16 februari.

De Nacht van Heesch belooft 20 april weer één groot feest te worden, met muzikaal voor elk wat wils. Zo nemen The Hot Studs, vier strak in het pak gestoken heren uit Erp, hun publiek mee terug naar de jaren 50, 60 en 70. The Beatles, The Rolling Stones en Elvis: alles komt voorbij in een swingende rock ’n rollshow. De Corona’s brengen wat ze zelf als ‘stand-up pop’ omschrijven en hebben daarmee landelijk al behoorlijk naam gemaakt. Datzelfde kan gezegd worden van De Kraaien, drie gemaskerde Haagse rappers, die eind vorig jaar een dikke hit scoorden met ‘Ik vind je lekker’. En Rattlesnake Shake … ja, wat moet je daar nog over zeggen. Ook na 20 jaar rocken zanger Jan Loeffen en zijn muzikale vrienden overal de pannen van het dak. Met humor, energie en originaliteit maken de ervaren Ossenaren van elk optreden weer een waar spektakel. De Nacht van Heesch mocht hier al eerder van genieten en ook dit jaar zal er heel wat publiek alleen al voor Rattlesnake Shake naar De Pas komen.

Wanneer: zaterdag 20 april 2013
Waar: De Pas Heesch
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 20:00 uur