ONSLAUGHT
Wanneer de mannen van het Engelse ONSLAUGHT naar Dynamo komen dan weet je wat je kunt verwachten. Een stevige en bovenal moddervette pot thrash metal, rondvliegend bier, de geur van zweet, rondslingerende haren en circle pits. Kortom alle ingrediënten die een met patches behangen thrash maniak nodig heeft om een goeie avond te hebben.

M-PIRE OF EVIL
Wanneer je van een goede pot metal houd en je ziet dat Demolition Man en Mantas weer samen in een band spelen dan gaat je hart automatisch sneller kloppen! Deze metal legendes die met hun oude band Venom aan de wieg hebben gestaan van de Thrash en Death metal doen met hun nieuwe band M-PIRE OF EVIL waar ze het beste in zijn, namelijk lekkere ongecompliceerde old school thrash maken. Er is immers NO SCHOOL LIKE OLDSCHOOL.

MASTER
Veel bands hebben het voor een handje om hun shows op de automatische piloot af te werken en het publiek een illusie armer naar huis te sturen. Dit is bij MASTER uit Chicago gelukkig niet het geval. Hoewel de band al sinds het begin van de jaren 80 acties is, is er nog geen sprake van verval. Deze heren klappen werkelijk van het podium af en houden het gaspedaal vol ingetrapt. Het is dan ook geen toeval dat deze band door de jaren heen een erg trouwe fanbase heeft opgebouwd. In oktober zal Master dan ook bewijzen dat ze als geen ander een meesterlijke show weg kunnen geven.

TANTARA
Uit Noorwegen komen de Thrashers van Tantara, de band bracht in 2011 met producer Flemming Rasmussen hun debut album uit.

Aanvang: 16:20 uur
Deuren open: 16:00 uur