Massale moshpits en zinderende singalongs. Het zijn geen onbekende taferelen voor wie wel eens een show van A Day To Remember heeft bezocht. De Amerikanen grossieren namelijk in aanstekelijke nummers waarin de genres metalcore en pop vakkundig met elkaar worden versmeden. Muziekblad OOR: “Waar bij veel bands poppy refreintjes erg goedkoop klinken of het allemaal wel heel erg zoet wordt, is het bij de band uit Florida een volmaakte mix van beide stijlen.” A Day To Remember is niet alleen op de planken een uitblinker, ook de verschillende albums mogen er zeer zeker zijn. Een akkefietje met platenmaatschappij Victory zorgt er echter voor dat ‘Common Courtesy’, het nieuwe album, al een tijdje op zich laat wachten. De groep heeft ons verzekerd dat die nieuwe, ongetwijfeld mokerharde schijf spoedig zal verschijnen. Wat we wel met zekerheid kunnen melden is dat de heren eind januari weer terugkomen naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show. Op een vrijdag, dus dat wordt sowieso moshen op ‘Another Song For The Weekend’. Maar ook op ‘The Downfall Of Us All’. En ‘This Is The House That Doubt Bill’. Ach, het wordt gewoon een show lang losgaan!

Furieuze moshriffs met energieke Southern rock riffs in het voorprogramma! Every Time I Die blies eerder dit jaar alle bezoekers in de Kleine Zaal van hun sokken tijdens een co-headline show met The Bouncing Souls. Vanavond komt de energieke band terug als support voor A Day To Remember!

The Story So Far krijgt vaak het verwijt dat ze niet de originaliteitsprijs winnen. Die mensen vergeten dan wel doodleuk dat ‘What You Don’t See’ één van de allerleukste posthardcore platen van dit jaar is is! Kwaliteit kent geen prijs.

Aanvang: 19:30 uur
Deuren open: 18:30 uur