We hebben ontzettend veel meegemaakt de afgelopen 5 jaar: van de opnames van het debuutalbum in Cincinnati, naar Serious Talent, naar Serious Request theme song, en van huisband DWDD naar ploppende biertjes op TV.

Van de lekkere risotto’s in de ICP Studios in Brussel naar de bratwurst in Oostenrijk tot aan de Fish&Chips vlak voor het optreden in London op een vol Trafalgar Square. En van de hotdogs samen met Julian Velard op Times Square tot de Skuumkoppe op ons 2e thuis Texel. Van biljarttafel tot de grote festivalweides, vriendschappen voor het leven gesloten en veel bijzondere mensen om ons heen verzameld die allemaal bijdragen aan het feit dat we er nu al weer 5 jaar zijn. Broodnodig ook, want je krijgt bij het starten van een rockbandje helaas geen handleiding.

Deze maand spelend op Concert At Sea met onze grootste hit tot nu toe ‘Earth Meets Water’ nog vol op de radio en in de hitlijsten en niet te vergeten…de tofste fanbase die je je als band kunt wensen!
Kortom……dit alles mag gevierd worden!

Bij een jubileum hoort een bijzonder aandenken dus zijn we in januari meteen aan de slag gegaan met het maken van een jubileumalbum. Van elk van de vorige 3 albums hebben we 3 liedjes gekozen en die helemaal opnieuw bewerkt waardoor er, ook voor ons, zeer verrassende nieuwe versies zijn ontstaan. Ook staan er 4 nieuwe liedjes op want hier stopt het natuurlijk niet, we gaan op naar de 10 jaar!

Deze avond geven we een eenmalige, zeer bijzondere, jubileumshow in Tivoli Oudegracht waar we dit jubileumalbum in zijn geheel voor jullie spelen en de band zal worden uitgebreid met extra muzikanten, zangers en oude bekenden. We doen deze show in Tivoli omdat vanaf 2014 deze historische lokatie gesloten wordt en wij als Utrechtse band nog de laatste kans willen benutten om hier een mooie show te geven. Vanwege het karakter van de avond zal voor het grootste deel een ‘seated’ show zijn dus het aantal tickets is beperkt! Die avond komt dan ook het album uit en is na de show door ons gesigneerd meteen verkrijgbaar.

Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 19:30 uur

Rockportaal.nl is aanwezig voor een review.