Festival Mundial viert dit jaar haar 25e verjaardag. Om dat te vieren wordt  morgen de nieuwe website gelanceerd en gaat tevens de voorverkoop van de Early Bird tickets van start.

Nieuwe website

Vol trots lanceert Mundial woensdag de nieuwe website. Niki van Rooij, brandmanager Mundial: “Het was de hoogste tijd voor een nieuwe en frisse uitstraling. Mundial neemt je mee op een wereldse ontdekkingsreis, dit kan mede dankzij de innovatieve technieken die Cre8ion Lab in de website heeft geïntegreerd.” De website is nu nog in de eerste fase, maar de technieken zullen de komende maanden steeds meer zichtbaar zijn.

Early Bird Tickets
Woensdag om 11:00 uur start de verkoop van de 1000 beschikbaar gestelde Early Bird tickets. Voor de vroege vogels kost een weekend-ticket € 40,- en een Mundial weekend-ticket inclusief camping € 70,-. Deze kaarten zijn te koop via www.festivalmundial.nl.

Festival Mundial vindt plaats op 16 en 17 juni 2012 in het Leijpark te Tilburg. Festival Mundial presenteert een mix van wereldwijde cross-overs en toonaangevende talenten. Afgelopen week werd de eerste naam van de line-up bekend gemaakt: Dope D.O.D. Naar verwachting komen er 40.000 festivalbezoekers op het tweedaagse festival af.

Kijk voor meer informatie op www.festivalmundial.nl