Haunted Castle is een Halloween lifestyle festival. Dit in de bredere zin van het woord. Er is entertainment met een luguber karakter, spookhuizen, scary gebieden, enge acteurs, maar ook een podium met freaky optredens, een markt met passende producten, horror schrijvers, passende catering enz. Tijdens de zaterdag avond is de insteek je zoveel mogelijk angst aan te jagen, want tijdens de duisternis komen de spoken en monsters pas echt tot leven!

Op het podium zullen een aantal optredens gegeven worden. Blijf er niet te lang hangen. De ondoden zullen proberen u in hun macht te krijgen door hun heftige muziek.

The Royal Spuds

 

Uit de vochtige Zuid-Hollandse aarde is een nieuw soort knol gekropen.
Niet het soort met vier hoeven en een groot gebit, maar het soort op twee poten en vergroeid met een muziekinstrument naar keuze. Het zijn The Royal Spuds. Een halfgare punkpuree met stukjes, overgoten met een traditionele Ierse shamrock ’n roll-saus. Zoals “echte” spuds betaamt, zijn de mogelijkheden eindeloos en smaken ze gefrituurd ook nog best. Nog een flinke scheut bier erbij en het feest kan van start!

Rhovanion

 

Scheurende gitaren en dreunende bassen overgoten met melodieuze folkpartijen. Zo vertelt Rhovanion hun verhalen over corrupte vorsten, moordlustige sprookjesfiguren en alles wat er leeft in de diepte onder grote bergen. Rhovanion is ontstaan in de mooie bossen van de Veluwe en speelt een zeer aanstekelijke mix van metal, folk en rock. De klassieke metal formatie word versterkt door viool, fluit en doedelzak. Een combinatie die zowel de woeste headbanger als de dansende folkliefhebber laat genieten.

DJ Beautevil

We eindigen de zaterdagavond met de meest duistere platen uit de kast van DJ Beautevil.

Bioscoop

Dit jaar hebben we als primeur een bioscoop. Er zal een tent ingericht zijn waar we korte horrorfilms zullen vertonen. Hieronder de 5 filmproducties die we zullen presenteren.

Zaterdag bios:

15.45: Carnivore
16.15: Rood
16.45: Meating Penny
17.30: The Acid Theatre
18.00: A Zombie Love Story
18.45: Rood
19.15: The Acid Theatre
19.45: Meating Penny
20.30: Carnivore
21.15: A Zombie Love Story

En er is nog veel meer te zien en te doen deze twee dagen! Check de website van Haunted Castle

Haunted Castle is geopend op 26 oktober.

Programma van 18:00 uur tot 24:00 uur. Deur en markt open vanaf 15 uur.

Halloween op Keukenhof is geopend op 27 oktober.

Terrein open van 12:00 uur tot 18:00 uur