We zijn Siked, Stoked en verrekkes blij dat BOYSETSFIRE in Dynamo een exclusieve NL club show gaat doen. Deze band stond namelijk al jaren op het wensenlijstje van menig medewerker en vrijwilliger.

Wie BSF niet kent, weet niet wat er de afgelopen 20 jaar in de Hardcore scene is gebeurd. Na diverse splits met niet de minste bands (Shai Hulud, Coalesce en Snapcase) was daar op eens in 2001 het droom debut genaamd “After The Eulogy”. De internationale Hardcore punk en jonge Emo scene stond op zijn kop. Het intro nummer “After The Eulogy”en met name de track “Rookie” bracht agressie en kippevel bij de old als newschool hardcore fans.

Met platen als “Live for Today” en de full length “Tomorrow Come Today” uit 2003, stak BSF met kop en schouders boven het Hardcore maaiveld uit. De band speelde uitverkochte shows en was voor vele internationale hardcore en punkfestivals de gedroomde headliner. Met de laatste plaat van de band “The Misery Index: Notes From The Plague Years” uit 2006 kapte de band.

De band speelde wat reunie shows, en zanger Nathan Gray had zijn hobbyband genaamd “I Am Heresy” (I Am Heresy speelt op 23 maart in de kelder van Dynamo, check: HIER. ) Anno 2012 speelt de band zeer regelmatig en er wordt gewerkt aan een nieuwe plaat. Het verhaal van BOYSETSFIRE is na 20 jaar gelukkig nog niet voorbij!

Uit Australie komt de support, Paper Arms. Deze punkrockers zullen de juiste snaar raken bij liefhebbers van Fugazi. Denk aan ruwe en energieke punkrock, Australian style.

Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 19:30 uur

Rockportaal.nl is aanwezig voor een review.