Op 21 juni zal Nederlands beste Rolling Stones Tribute band ‘RocknRoll Circus’  voor de tweede keer een groots festival organiseren m.m.v. Concertlocatie Dynamo in Eindhoven. In 2012 werd dit met medewerking van artiesten zoals Peter Pan Speedrock en Def Americans een gigantisch succes! De show zal wederom voorzien worden van een speciale videoprojectie met unieke beelden uit de woeste Rolling Stones tours door de jaren heen. Nederlandse Rolling Stones fanclubs zoals Robbiestone en Forty Licks zullen aanwezig zijn en binnenkort speciale kaartenacties starten.
Het is dit jaar 44 jaar geleden dat De Rolling Stones in California (USA) een gratis festival organiseerden met als dramatisch hoogtepunt de moord op de jonge Meredith Hunter. De Rolling Stones waren in 1969, vanwege de dood van Brian Jones, niet in staat om te spelen op Woodstock en organiseerden een eigen festival zoals ze dat jaar ook al deden in London op Hyde Park. Waar in London nog witte vlinders werden losgelaten liep het in Altamont Speedway Rally Park volledig uit de hand. De als security ingehuurde Hells Angels verziekten, sterk onder invloed van LSD, de sfeer en mishandelden talloze bezoekers. Altamont; het festival wat achteraf als symbool zou gaan gelden voor het einde van de Flower Power periode.
Op 21 juni 2013 zal de originele line-up (zonder incidenten en geweld) te horen zijn. Muziek van Jefferson airplane, The flying Burritto brothers, CSNY en natuurlijk de Rolling Stones zelf. Met bekende muzikanten en gastoptredens zal het een zeer bijzondere avond worden.
Zie voor meer informatie en kaarten:
www.dynamo-eindhoven.nl

www.rocknroll-circus.nl