Wie van rockbands à la Triggerfinger, Foo Fighters en 30 Seconds To Mars houdt moet zaterdag 10 maart in de Groene Engel in Oss zijn. Volgens muziekblad OOR is Face Tomorrow een van de beste live-bands van Nederland en Serious Talent band MakeBelieve speelde al in de HMH voor 30 Seconds To Mars, Paramore en Avril Lavigne. The Phoenix Explosion is de nieuwe band Green Lizard-zanger van Remi Tjon Ajong.

Face Tomorrow
Face Tomorrow leverde een van de beste albums van 2011 en komt nu met hun nieuwe single ‘Move On’. Het nummmer die werd gemixt door niemand minder dan Mark Trombino (Jimmy Eat World, Blink 182, Basement Jaxx). Wie wel eens bij een concert van Face Tomorrow is geweest, weet dat deze band live een klasse apart is. Deze hechte groep tourde de afgelopen jaren door heel Europa, de UK en Amerika en is muzikaal beïnvloed door bands als Deftones, Foo Fighters en Sunny Day Real Estate. Ze doen een clubtour in Nederland, spelen op festivals en gaan ook nog op tournee door Duitsland.

MakeBelieve
De jonge band MakeBelieve hoort bij de nieuwe lichting op Amerikaanse leest geschoeide stevige poprockbands als Destine en Only Seven Left. Dat deze boys hot zijn is te merken: de clip van hun debuutsingle From The Start is op Youtube al meer dan 300.000 keer bekeken en 3FM pikte ze ook al op. Met catchy songs als Another Night At The Discoen hun ongebreidelde enthousiasme schopte MakeBelieve het al tot voorprogramma van 30 Seconds To Mars, Paramore en Avril Lavigne, drie keer Eurosonic/Noorderslag, Sziget en Lowlands. Met twee nieuwe bandleden in de gelederen bestormen ze de Nederlandse podia, maar ook het buitenland lonkt. De band verzorgt een exclusief backstage-optreden voor hun de echte fans.

The Phoenix Explosion
De leden van deze band hebben in het verleden al voor flink wat opschudding gezorgd in muziekland met hun eerdere bands. Remi Tjon Ajong van Green Lizard heeft namelijk weer een nieuwe band met o.a. Koen Lommerse (Beef) op gitaar. Op het moment zit de band in de studio voor een nieuw album, waarvan het nummer ‘Jealousy’ al van hun website te downloaden is.

Zaterdag 10 maart spelen deze rockers in de Groene Engel in Oss. Tickets kosten 10 euro en de avond begint om 20.30 uur. Houders van een Engel-pas krijgen 1 euro korting en heb je een CJP-pas dan betaal je slechts 8 euro om erbij te zijn. Meer info & tickets op groene-engel.nl