Cajun Moon: gratis buitenfestival met American Roots Music

Op zondag 30 juni luiden PopEi en de Eindhovense rhythm & blues band Mississippi Delta Brothers samen de zomer in met een spetterend American Roots festival op het veld en terras voor PopEi (Klokgebouw 300, Strijp-S, Eindhoven). Twee podia met artiesten die hun roots hebben in de Amerikaanse rhythm & blues, folk, country en hillbilly, en er is ook American Food verkrijgbaar. Aanvang: 15.00 uur. Entree: gratis.

Zo spelen onder andere The Campfire Collaboration, Hoodoo Monks, Dylan Adrian & Fabian Cornelissen, Mississippi Delta Brothers en The Feliciano’s. The Cosmic Carnival Express sluit het festival feestelijk af met een swingende show die het best te omschrijven valt als een kruising tussen The Band’s Last Waltz en Springsteens Seeger Sessions. Een American Food Buffet met allerlei lekkers dat de Amerikaanse keuken te bieden heeft. Ook de jongste bezoekers worden niet vergeten, zo is er onder andere een kindertheater en kunnen ze een eigen gitaartje in elkaar knutselen.

Laat je neervallen in het gras en geniet van alles dat Cajun Moon Festival 2013 je te bieden heeft. Woeste gitaren, banjo’s, mandoline, mondharmonica, een wasbord, accordeon en natuurlijk de fiddle… Trek je laarzen aan, zet je hoed op, en dans mee. Yiiiiha!