Bands én singer-songwriters brengen tijdens dit festival op zaterdag 31 januari in PopEi georganiseerd door de Eindhovense band The Seasons een gevarieerd programma met heerlijke muziek. Eigen werk is het kernthema en maakt dat het publiek kennis kan maken met nieuwe muziek uit de regio. Maar liefst 10 bands en 9 singer-songwriters zullen het podium beklimmen!

TheSeasons_PatrickSpruytenburgNa het succes van de eerste editie vorig jaar zet de organisatie ook dit jaar weer een veelzijdig en gevarieerd programma neer. Zo zullen de bands Trip To Dover (elektronische rock), Shiverburn (Amerikaanse rock), Curly Ice (pop/punk), Grim Tim (alternative blues rock), Last Suggestion (alternatieve rock), Overhaul (progressieve rock/metal), Poule Soie (country-pop), Baksteen (Zummerse KeiHardcore), Camilla Heave (Pop/jazz/donkereblues) en natuurlijk The Seasons (melodic powerrock) in de concertzaal spelen. In het café kan men genieten van singer-songwriters Jorn ten Ham (bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland), Astrid Tan, Sidewalk, Anne Stockman, Kiki Mettler, Naomi Legius, Mr. Ditty, Aiden en Color Changing Egg.

“We vinden dat er in de regio weinig aandacht en gelegenheid is voor bands met eigen werk”, aldus Sylvia van The Seasons. “Dit hoorden we ook terug van andere bands. Je kunt bij wijze van spreken makkelijker binnenkomen bij 3FM dan bij de kroeg om de hoek en dat verbaast ons enorm. Wij willen goede acts met eigen werk meer in de spotlights zetten, vandaar dit initiatief.”

Voor meer informatie ga naar www.theseasons.nl/winterfest en www.popei.nl.

Deuren open: 14:00 uur
Entree: gratis