Al eerder was er het gerucht dat Di-rect en The Kyteman Orchestra op Paaspop zouden komen. Dit is nu officieel bekend gemaakt met nog een aanvulling van namen namelijk Rival Sons, Drop The Lime, The Devil’s Blood en DJ Lucien Foort.

En nog meer nieuws voor Paaspop. 3FM is vanaf dit jaar officieel mediapartner van Paaspop. 3FM start zaterdag 28 januari een actieweek waar onder meer tickets worden weggegeven en nieuwe acts geprimeurd. Zaterdag 28 januari begint ook de reguliere voorverkoop – tevens het startschot voor het festivalseizoen 2012.

Paaspop vindt dit jaar plaats van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april op terrein De Molenheide in Schijndel in het mooie Brabant en biedt ruim 150 acts die een zeer gevarieerd programma op 11 podia neerzetten: cabaret, comedy, theater, entertainment en een uitgebreid aanbod van muziek uit diverse genres.

Paaspoptickets zijn verkrijgbaar via aan ons gelieerde regionale voorverkoopadressen alsmede onze website en Facebook. Alle informatie staat handig bij elkaar op de site.

http://www.paaspop.nl