Graspop Metal Meeting 2012 wordt stilaan in zijn definitieve plooi gegoten. De affiche is terug een voortreffelijke stijlenmix van traditie en vernieuwing. Vorige vrijdag konden we het programma verder aanvullen met THIN LIZZY,PRIMAL FEAR, POWERWOLF, RIVAL SONS, TRACER, SUICIDAL ANGELS en DEAR SUPERSTAR. Vandaag kunnen we nog BRUTAL TRUTH aan het rijtje toevoegen.Met SAILLE en ABORTED staan er ook twee Belgische groepen op het grootste metalfeest van de Benelux. Voorts zijn ook nog twee Nederlandse bands toegevoegd: MAYAN en HEIDEVOLK. Deze laatste band brengt zijn nummers helemaal in het Nederlands! Geen schlager dus maar een echt pagan feestje!

Aan amusement geen gebrek dit jaar op Graspop Metal Meeting want het programma wordt nog uitgebreider! Op vrijdag en zondag kan je 25 bands aan het werk zien. Op zaterdag worden de festivalgangers getrakteerd op 27 bands.
Naast de vele concerten op de vier podia, is de Metal Plaza de place-to-be wanneer je na het headbangen nog niet in je kaf wil kruipen! Op donderdag kan je in de Metal Dome terecht voor een dol feestje op de ‘Best of the Best Metal Albums of all Time’. Hou wel rekening dat het festival op donderdag 21 juni enkel toegankelijk is voor combi-bezoekers.
De Metal Dome stage wordt dit jaar ondergebracht in een nieuwe en grotere tent die meer mogelijkheden biedt om te spelen met licht en geluid! Voeg daar nog enkele sensuele danseresjes aan toe, en je hebt de perfect mix voor een nachtje doorgaan.

INFO TICKETS

De verkoop van de Graspopmunten loopt als een trein! Wie zich nog geen Grasoppmunten heeft aangeschaft, kan zich dus beter snellen! Je doet immers voordeel om je munten nu al aan te kopen. In voorverkoop kosten de munten 2,25 euro per stuk. Op het festival betaal je 2,50 euro per munt.