Nog een paar dagen voor het wel bekende Metal Female Voices Fest zal gaan losbarsten in Wieze (BE)

Metal Female Voices Fest is het jaarlijks terug kerende indoor metal fest in België. Het festival staat in het teken van metal bands met een vrouwelijke zangeres. Jaarlijks weten duizenden mensen van over de hele wereld hun weg te vinden naar de Oktoberhallen. Dit jaar kwam er een hele rits aan erg leuke namen voorbij die de poster van MFVF sieren. Helaas moet Visions Of Atlantis verstek laten gaan en worden zij last minute vervangen door het Nederlandse Asrai

Aanstaande vrijdag 18 oktober 2013 zal Liv Kristine de aftrap geven van het festival. Dit zal zijn om 20u doen. Daarna zullen de dames van Eve’s Apple het stokje overnemen.

Op zaterdag 19 oktober 2013 staan op het programma: Magion, Azylya, Victorians, Imperia, Serenity, Chaostar, Kobra & The Lotus, Asrai, Kontrust, Leaves’Eyes, Delain en Lacuna Coil. Lacuna Coil zal het album Karmacode helemaal spelen en nog een paar andere nummers. Dat beloofd heel wat.

Voor zondag 20 oktober 2013 staan LÉndevi, Hell City, Dalriada, Eleanor, Cadaveria, Crimfall, Stream Of Passion, Anneke Van Giersbergen, Revamp en Tarja op het programma. Floor Jansen liet al weten dat zij samen met Tarja een duet zal gaan doen. Een leuk vooruitzicht voor de laatste dag van Metal Female Voices Fest.

Er zijn nog steeds tickets te koop dus wie er bij wil zijn regel dat ticket!

Voor meer info check de MFVF site.

MFVFtime2013

Rockportaal zal aanwezig zijn om verslag te maken in beeld en woord.