McHareMcharenn

Onder het motto “Niet moeilijk doen, gewoon rocken” staat garagerockband McHaren garant voor een energieke show om de zaal stomend achter te zullen laten. In hun 10-jarige bestaan brachten ze nog geen album uit, hoogste tijd dus voor het echte werk! Voor de plaatopnames dook de band de studio in met producer Marcel van de Vondervoort en het resultaat mag er wezen! In een exclusieve oplage, met prachtig artwork, komt de release uit op vinyl (incl cd-versie) die ze vrijdagavond 27 juni in de Groene Engel in Oss met trots presenteren.

AKTAcid Kola Turbo

Dit powertrio maakt stevige rock met invloeden van Tool, Them Crooked Vultures, Alice In Chains en Foo Fighters. Ze brengen vandaag een digitale EP uit, ook geproduceerd door Van de Vondervoort.

DeadbeatsDeadbeats

Deze Osse rockers bezorgen je een portie recht-toe-recht-aan Rock ’n Roll! Beïnvloed door bands als Motorhead, Ramones en MC5, maar ook geïnspireerd door meer recente klassiekers, zoals de Hellacopters, Zeke en the Dwarves. Geen pretenties, geen moeilijk gedoe, maar wel een bak geluid waar de liefhebber van oprechte rock ’n roll z’n geluk mee op kan. No bullshit, gas erop!

Kaarten en meer info: http://www.groene-engel.nl/agenda/concert/27-6-2014/20:30:00/McHaren%20(albumpresentatie)%20+%20Acid%20Kola%20Turbo%20+%20Deadbeats/