alcatraz2016Dat de organisatie vandaag WITHIN TEMPTATION aankondigt als een van de headliners mag geen verrassing zijn. De band, met haar roots diep geworteld in de metalscene, is inmiddels uitgegroeid tot een razend populaire act. Een groep die ook jong en oud aanspreekt en steevast zorgt voor een spetterende show. Alcatraz refereert hiermee naar Nightwish, de symfonische metal band die reeds twee keer het festival afsloot en samen met Within Temptation het Female Voices garnizoen aanvoert. Alcatraz zou Alcatraz niet zijn als het daar niet wat harder geweld tegenover zet. Wat te zeggen van MINISTRY, CHILDREN OF BODOM, DEVILDRIVER, AIRBOURNE, FLOTSAM & JETSAM, METAL CHURCH, KORPIKLAANI en LITA FORD?!  Binnenkort volgt de bekendmaking van meer opmerkelijke acts…

ALCATRAZ HARD ROCK & METAL FESTIVAL gaat door op ZATERDAG 13 & ZONDAG 14 AUGUSTUS 2016 op de festivalweide aan de LANGE MUNTE te KORTRIJK.

In volle cadeautjestijd staan mannen en vrouwen, mama’s en papa’s, oma’s en opa’s steevast voor een dilemma. ‘Wat moet ik nu weer kopen voor man, vrouw of (klein)kinderen?’ Het antwoord is simpel: de ALCATRAZ NEW YEAR GIFT BOX.
Wie tussen 1 december en 31 januari een (of meerdere) tickets koopt krijgt er een gratis, maar vooral exclusieve ALCATRAZ JAARKALENDER bij, opgestuurd in een gepersonaliseerde gift box. Zowaar, een écht hebbedingetje!

Tickets: Combi-tickets (ook VIP) alsook tickets voor de camping zijn vanaf vandaag (1 december) beschikbaar via www.alcatraz.be

Festivaltickets COMBI: 115 Euro
Festivaltickets VIP-COMBI: 250 Euro
Festivaltickets VIP XL-COMBI: 500 Euro
Campingticket: 15 Euro (3 overnachtingen)

Meer info over VIP en VIP XL arrangementen op www.alcatraz.be

Exclusief hard tickets te koop bij POPCENTER (Kortrijk) vanaf zaterdag 5 december.