Jawel! The Asteroids Galaxy Tour komt terug naar Zwolle! De Deense formatie was op 5 mei verantwoordelijk voor een complete opstopping rondom het Hedon podium op het bevrijdingsfestival en wat ons betreft niet meer dan terecht! Woensdag 17 oktober kan je ze in een iets intiemere setting bekijken, want dan staan ze bij ons in Hedon.

The Asteroids Galaxy Tour beleeft glorietijden, door de hit Around The Bend in 2008 groeiden de noorderlingen uit tot een nieuwe norm. Het is alsof Duffy, Amy Winehouse en Mark Ronson een plaat gemaakt hebben met MGMT. Kortom, de ultieme combinatie als je The Asteroids Galaxy Tour heet. Volle zalen en lovende recensies. Het duo Mette Lindberg (zang) en Lars Iversen (bas/toetsen) vormt de kern van de band uit Kopenhagen, maar live worden zij bijgestaan door een extra saxofonist, trompettist, gitarist en drummer. In april 2009 verscheen het debuutalbum Fruit. Hierop volgt het album Out of frequency in 2012.

De Utrechtse band Color Ones is een echte vriendenclub. De band maakt sprankelende indie rock wat doet denken aan die van the Black kids en the Kooks. Hun eerste single See This World werd spontaan gedraaid door radio-dj’s en inmiddels is hun nieuwste singel Live Forever te zien en beluisteren op YouTube.

Wanneer: woensdag 17 oktober 2012
Waar: Hedon Zwolle
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 20:00 uur