De nieuwe metal supergroep Attika 7 debuteert op 29 juni met het album Blood Of My Enemies. Attika 7 werd opgericht door Evan Seinfeld (ex-Biohazard), Rusty Coones (Sons of Anarchy motorenbouwer), en Tony Campos (Static-X).

Evan Seinfeld kennen we als oprichter en zanger van de legendarische NYC Hardcore/Metal act Biohazard, de eerste band die succesvol metal, hardcore en rap combineerde. Daarnaast speelde Evan in de HBO serie OZ en is onder het pseudoniem Spyder Jonz succesvol porno acteur. Bassist Tony Campos heeft naast het oprichten van Static-X ook nog gespeeld in Ministry, ProngSoulfly, en Asesino. Gitarist Rusty Coones is de fameuze motoren bouwer, bekend van de show Hell Raisers op Discovery Channel.

Deze mannen delen naast hun liefde voor muziek en motoren een heftig verleden van drugsmisbruik, gevangenisstraffen en geweld. Rusty Coones schreef het grootste gedeelte van de nummers dan ook in de gevangenis.

Blood of My Enemies werd geproduceerd door Mudrock, bekend van zijn werk met onder andere Avenged Sevenfold en Godsmack.

Links:
http://www.attika7.com/
https://www.facebook.com/attika7

Attika 7 bij nieuwe Discovery show The Devil’s Ride: http://youtu.be/ftml-Q0fLSc