Kijk, als we dan toch een feestje in de kelder organiseren, dan doen we het ook goed. Basement Assault zullen er de komende jaren mini metalfestivals gaan plaats vinden, waarbij je met je neus boven op de band staat. Vanavond Basement Assault 2, de line up voor deze avond:

SEVERE TORTURE
Geen introductie nodig lijkt ons. De band heeft de afgelopen 12 jaar de wereld binnenste buiten gespeeld, van kleine zalen tot de grootste festivals met hun brute death metal. “Slaughtered” heet de uit 2010 stammende 5e langspeler en het einde is nog lang niet in zicht.

PROSTITUTE DISFIGUREMENT
Juist ja, de enige Nederlandse clubshow in 2012 van deze geweldenaars is tijdens Basement Assault 2. Sinds 2010 bestaat de band weer en na een aantal line up wisselingen knalt de van oorsprong Veldhovense band harder dan hard. Laten we eerlijk zijn, PD is toch wel een van de fijnste death metalbandjes die ons land telt. Gruwelijk lomp, en heerlijk bij een koel pilske. Of 2.. of 3…

CLITEATER
Ach… Limburg, met zijn groene Heuvelland, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland de Maasplassen in Midden Limburg, Noord-Limburg met het natuurrijke Land van Peel en Maas en de vennen en stuifduinen in de Maasduinen. Van uitgestrekte bos- en heidearealen, moerassige hoogveengebieden tot hoog-en-droog-gelegen zandverstuivingen en mergelplateaus. Een unieke combinatie van grote landschappelijke afwisseling die Limburg bij uitstek geschikt maakt voor tal van ontspanningsmogelijkheden, waaronder de grindcore band Cliteater. Grindcore, punt!

I CHAOS
Deathmetal band die sinds 2009 de een EP en een langspeler ‘The Human Repellent’ welke beiden bijzonder goed werden ontvangen binnen de internationale death metalcommunity. Wat wil je dan ook met een line up die barst van de ervaring en wellicht wel een van de beste metaldrummers van ons land achter de kit in de persoon van Koen Herfst.

CARCERI
Death metal uit Delft voor de liefhebbers van Suffocation. De band levered in 2010 het Album “The Good Must Suffer The Wicked” af. Technische Death metal die op diverse shows en festivals goed scoorde bij het aanwezige publiek. Kom op tijd en check het zelf!

DICTATED
Death metal een mannensport? Als het het Kampense Dictated gezien hebt dan grunt je wel een paar toontjes lager. Vanavond openen de drie heren en twee dames de avond maar sta er niet van te kijken dat deze band over een paar jaar een paar maten gegroeid is. Ze spelen niet voor niets dit jaar op Neurotic Deathfest.

Wanneer: zaterdag 21 april
Waar: Dynamo Eindhoven (kelder)
Aanvang: 19:30 uur
Deuren open: 19:00 uur

Een review van deze avond zal op Rockportaal.nl verschijnen.