beckNa het verschijnen van zijn sterke twaalfde albumMorning Phase doet Beck op 8 september 2014 de Heineken Music Hall aan.Morning Phase is Becks eerste album sinds 2008 en het HMH-concert zijn eerste Nederlandse optreden in 7 jaar. Tickets kosten €42,50 excl. servicekosten en zijn vanaf zaterdag 31 mei om 10:00 uur te koop.

Beck startte jaren geleden aan wat uiteindelijk Morning Phase zou worden, maar maakte het album pas recent af. Het is een prachtige plaat geworden, die enigszins doet denken aan Sea Change (2002) en wereldwijd uitstekend is ontvangen.

Legendarisch Pinkpop optreden
Beck brak door met ‘slacker anthem’ Loser. Critici en fans sloten de muzikale duizendpoot massaal in de armen dankzij Odelay (1996), waarop hij folk, blues, lo-fi, country, pop en hiphop op weergaloze wijze combineerde. Met dat meesterwerk onder de armen speelde hij een jaar later Pinkpop plat. Sterke albums als MutationsMidnite Vultures en Sea Change volgden, maar pas dit jaar waren critici het erover eens datMorning Phase Beck in optima forma was: 13 songs, prachtig gearrangeerd en opgenomen. Dezelfde groep muzikanten vergezelt Beck 8 september a.s. op het podium van de Heineken Music Hall.

Ticketinfo
Kaarten voor het HMH-optreden van Beck kosten €42,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl. Ticketverkoop start zaterdag 31 mei om 10:00 uur.

3FM presents:

BECK
maandag 8 september 2014

Heineken Music Hall, Amsterdam
Tickets €42,50 excl. servicekosten, verkrijgbaar vanaf zaterdag 31 mei 2014 om 10:00 uur.
beck.com