Op 17 november vindt in P60 het benefietconcert ‘Metal For Mara’ plaats met optredens van Stream of Passion, My Favourite Scar, Kingfisher Sky, Autumn en Sin7Sins. De opbrengsten van de avond gaan naar stichting Diva Dietvorst, opgericht voor de 2-jarige Mara Dietvorst die aan een zeldzame vorm van kinderkanker lijdt.

Als in maart van dit jaar bij Mara, dochter van boeker Bart Dietvorst (Moonlight Drive Concerts en PIMP Booking), Neuroblastoom Fase 4 wordt geconstateerd stort de wereld van de familie Dietvorst uit Delft in.  Enkele maanden later, na een reeks zware en intensieve behandelingen, lijkt er een klein lichtpuntje voor herstel te zijn. Hiervoor is een uiterst kostbare behandeling nodig die alleen in de USA kan worden uitgevoerd.

Direct nadat dit nieuws bekend wordt, bieden een aantal bands aan om hun steentje bij te dragen door belangeloos op te treden  en zo geld op te halen voor de behandeling van Mara. Sin7sinS, Kingfisher Sky, Autumn, My Favorite Scar en Stream of Passion steken de koppen bij elkaar en benaderen P60 in Amstelveen om een concert te organiseren waarbij de opbrengst naar de stichting Diva Dietvorst gaat. P60 zegt meteen alle medewerking toe.

De kaartverkoop gaat op 18 september van start.

Voor meer informatie over de ziekte en de behandeling van Mara Dietvorst, zie de website van de Stichting:http://www.divadietvorst.nl

Voor meer informatie over de kaartverkoop, zie de website van P60:

11/17/metal-for-mara-met-oa-stream-of-passion-sin7sins-kingfisher-sky-autumn-my-favorite-scar-stream-of-passion-suprise-act-518.html