Het is een van de bekendste Nederlandse bands en ze bestaan dit jaar alweer twintig jaar: BLØF!

De band zelf omschrijft deze twintig jaar als volgt: “Een periode waarin de band meer dan dertig Top 40-hits scoorde, de wereld rondreisde voor het UMOJA project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk”. Een tijd dus met zowel hoogte- als dieptepunten.
De Zeeuwse band werd vooral bekend van nummers als ‘Dansen aan de zee’ en ‘Harder dan ik hebben kan’, maar ook ‘Holiday in Spain’ in samenwerking met de Amerikaanse Counting Crows werd een grote hit in 2004. In oktober 2007 kwam de single ‘Alles is liefde’ uit, tevens de titelsong van de bijbehorende film en ook dit nummer kreeg een nummer één notering en de film won in 2008 twee Gouden Kalveren. Opvallend is de samenwerking met Sarah Bettens; de zangeres van K’s Choice, die als gastzangeres te horen is op het album ‘Oktober’, dat in 2008 werd uitgebracht.

In het kader van het jubileum verschijnt er dit najaar een ‘Best of CD’ waar naast de grootste BLØF hits ook nieuwe nummers op te vinden zijn zoals: ‘Later als ik groter ben’. Met deze jublieumtour staat de band vanavond in de Bosuil; Dat wordt dus meeblѐren met de grootste hits van de afgelopen twintig jaar!

Wanneer: donderdag 6 december
Waar: Bosuil Weert
Aanvang: 21:15 uur
Deuren open: 20:00 uur

Deze show is uitverkocht!