Geinspireerd door bands als Them Crooked Vultures en De Staat brengt Gifter een eigentijdse mengelmoes van alternatieve rockinvloeden: psychedelisch, sferisch en experimenteel. Van dromerig naar beukend, van poppy naar stoner; zonder daarbij het eigen geluid te verliezen.

A Giant A Genius is een rockband uit Metal Valley, Drunen, Noord Brabant. Alle vier de bandleden komen uit zeer diverse heavy bands zoals oa. Nihao en Kill caress. Alhoewel verwoed op zoek naar meer ingetogen muziek blijft de behoefte voor de riff nog steeds hoorbaar. Hun invloeden omvatten oa. stoner rock, metal, hardcore, post rock, indie, etc. Met deze grote diversiteit aan muziekale invloeden zullen zij een breed publiek zeker kunnen plezieren.

Mayday 13 is inmiddels uitgegroeid tot een 4-mans formatie. Hun stijl is gebaseerd op stevige rock, door dit te mixen met onder andere punk, funk, metal en ska proberen ze een eigen sound te creeeren. Het gezamelijke doel van de band luidt: Goede muziek produceren en mensen vermaken doormiddel van de muziek en shows. Vanavond laten ze horen en zien dat ze hun doel al flink benaderd zijn.

The Elverines is een band bestaande uit 4 vrienden uit de regio Den Bosch/Utrecht. De band is opgericht in mei 2007 en heeft sindsdien een flinke groei meegemaakt. Door de vele verschillende muzikale invloeden van iedereen blijft het lastig om de muziek in een genre te plaatsen. The Elverines zijn in de zomer van 2011 naar Frankrijk gereisd om daar zelfstandig hun eerste EP op te nemen.

Wanneer: maandag 26 december
Waar: W2 Den Bosch
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 20:30 uur