Nederfolkrockband BZB zal drie achtereenvolgende avonden optreden in OJC de Trucker te Pijnacker (vlakbij Delft). Het gaat om donderdag 27/9, vrijdag 28/9 en zaterdag 29/9. Onlangs bracht de Brabantse band de vinylversie uit van zijn in juni verschenen nieuwe CD ‘7’ (= zeven) en wil die LP nu voor een symbolische prijs aan zijn Pijnackerse fans aanbieden.

Zanger Fred van Dijk: ,,De drie concerten zijn eigenlijk een bedankje naar onze trouwe fans in Pijnacker en omgeving. Ik ben de tel inmiddels kwijtgeraakt, maar we hebben er al zó vaak opgetreden. In mei van dit jaar stonden we er bijvoorbeeld nog in een megatent tijdens de Oranjefeesten. Elke keer opnieuw voelt het enorm vertrouwd; alsof we op vakantie gaan of zo.  Lachend: BZB is wereldberoemd in Pijnacker!

Echte Vriendenprijs
Het speciale karakter van de 3 shows zit ‘m in het feit dat BZB zijn fans de kans biedt om de nieuwe LP ‘7’ voor een vriendenprijs te kopen. Fred: ,,De CD zelf kwam in juni van dit jaar uit. Aangezien vinyl helemaal terug is, hebben wij besloten dit album ook op LP uit te brengen. Een kaartje voor deze avond kost 14 euro. Een ticket in combinatie met een langspeler is voor slechts 21 euro te koop. Dus voor maar 7 euro meer ben je in het bezit van een LP, die overigens in beperkte oplage is uitgebracht. En na de show kun je de LP gelijk laten signeren door de band!”

Eet, drink & zing mee met BZB-VIP-tickets € 49,-
Behalve de reguliere tickets biedt BZB op zaterdagavond 29 september een select groepje BZB-liefhebbers de kans om een zogeheten ‘Eet, drink & zing mee met BZB-ticket’ te kopen voor de prijs van 7×7= € 49,-. Fred: ,,Daarvan zijn slechts 25 stuks beschikbaar. Zoals de naam al aangeeft, kan degene met zo’n ticket bij ons aan tafel aanschuiven en krijgt daarna ook nog 7 drankmunten voor tijdens de show. Uiteraard zijn ook de toegang en de LP bij dit ticket inbegrepen.”

Tickets & tijden
De drie concerten beginnen om 21.00 uur en VIP-tickethouders worden zaterdag 29 september om 18.00 uur aan tafel verwacht.  De tickets kunnen vanaf donderdag 13 september vanaf 20.00 uur via de sites van BZB en de Trucker worden gekocht en bij de Trucker zelf.

Online stuff
* Website de Trucker Pijnacker = http://www.detrucker.nl
* Website BZB = http://www.bzb.nl
* BZB Wikipedia = http://nl.wikipedia.org/wiki/BZB
* BZB Facebook = http://www.facebook.com/BZB.NL