Het jonge Amerikaanse Cage The Elephant brengt rauwe melodieuze pop / rock en staat bekend om zijn knallende liveshow. Een dag na Lowlands staat het vijftal in de Melkweg.
Het uit Kentucky afkomstige Cage The Elephant brengt energieke, melodische punky pop / rock met kritische teksten. Het vijftal richtte de band in 2006 op en kwam in 2009 met hun gelijknamige debuutalbum waarvan uiteindelijk zo’n 400.000 exemplaren over de toonbank gingen.

In maart dit jaar kwam de band met hun laatste album ‘Thank You Happy Birthday’. Hiermee kwamen ze op nummer twee binnen in de Amerikaanse Billboard chart. Ook hier doet Cage The Elephant het goed. Zo werd het album ‘Thank You Happy Birthday’ album van de week bij 3VOOR12 en KINK FM, stond de band op Pinkpop en staat de band een dag voor het optreden in de Melkweg op Lowlands.

Voordat Cage The Elephant met niemand minder dan Foo Fighters op tour gaat, speelt de groep vanavond eerst in de Melkweg. Verwacht een explosieve liveshow, want daar staan de jonge Amerikanen bekend om.

Wanneer: maandag 22 augustus
Waar: Melkweg Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 19:00 uur