Nog 3 weken en we zijn weer met z’n allen in Lisse op de Keukenhof! Beter zelfs: over minder dan 3 weken is het openingsconcert op donderdag met Stellamara en Wardruna al. Zijn jullie hier net zo enthousiast over als wij?

Heb je je kaartje nog niet? Wacht dan niet te lang, want tot 25 juli kan je nog genieten van de voorverkoopskorting. Ook op de camping zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Via de website kan je alvast snel je kaartje kopen – als je dat niet al lang gedaan had natuurlijk.

We laten jullie graag watertandend achter na het lezen van deze nieuwsbrief, dus laat de festivalkriebels alvast in je bloed kruipen bij het lezen van het programmaboekje van Castlefest 2012! Dat heb je goed gelezen: na wekenlang hard zwoegen, schrijven, nalezen en vormgeven zijn we trots jullie alvast een eerste blik op het programmaboekje te kunnen gunnen. Op deze url kun je naar hartelust bladeren en uitkijken tot je het fysieke exemplaar in handen krijgt. http://www.castlefest.com/page/posts/programmaboekje-online-174.php

Tenslotte nog een aantal nieuwtjes die de sfeer van het festival zeker ten goede zullen komen:

* Naast een schrijversmarkt is er dit jaar ook een illustratorenplein. Illustreren is een vak op zich en we willen jullie dan ook graag de kans geven alles over deze kunst te ontdekken. Verschillende illustratoren zullen hun werk tentoon stellen.
* Vervolledig je verzameling! Dit jaar zal er een gelimiteerde editie nieuwe, aardewerken bekers op Castlefest in gebruik worden genomen. Wij vinden ze alvast bijzonder geslaagd!
* Castlefest gaat dit jaar ook samenwerken met Spellenspektakel waardoor er nog meer te beleven valt in de Gamestent.
Waarmee kunnen we jullie nog verder warm maken om weer met ons mee te komen vieren, behalve dan de belofte jullie naast al deze extra’s ook weer onder te dompelen in de unieke Castlefest-sfeer? Wij kijken ernaar uit samen met jullie te vieren. Mis het dus niet.

Tot in augustus!