De Helmondse formatie Casual Silence speelt melodieuze progrock met meerstemmige vocalen.
Naast het uitbrengen van drie volwaardige studioplaten onderscheidt de band zich vooral ook op het podium: Casual Silence is een band die daar volledig tot haar recht komt. Prestaties in de studio worden live dan ook meer dan waargemaakt en mede daardoor stond de band op de planken met in het genre gerenommeerde namen als Saga, Arena, Kayak en Pain Of Salvation.

Nu is de tijd aangebroken om het door Joost van den Broek (Ayreon, Star One, After Forever,) geproduceerde nieuwe studioalbum ‘Vertical Horizon’ te presenteren! En waar kan zo’n presentatie het beste plaatsvinden? Juist ja, in Lakei, in thuishaven Helmond.

Vanavond kun je Casual Silence en de complete nieuwe cd ‘Vertical Horizon‘ live horen en zien; natuurlijk zullen vertrouwde songs van voorgaande albums niet ontbreken.
Met gepaste trots zal Casual Silence tijdens deze thuiswedstrijd in Helmond laten horen en zien dat de nieuwe songs in combinatie met spelplezier en muzikale passie staan als een huis!

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door niemand minder dan Stefan de Roon (ex K-Otic en tegenwoordig frontman van de Nederlandstalige popgroep Kaas).

Wanneer: vrijdag 25 maart
Waar: Lakei Helmond
Deuren open: 20:00 uur

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze avond!