Voltage_promo_LROp 18 april a.s. brengt rock’n roll band Voltage uit Eindhoven hun debuutalbum “Travellin’ Men” uit. De 70’s rock’n roll band houdt het bijbehorende feestje diezelfde avond bij Nirwana OJC in Lierop. The Blackwater Experience uit Horst en The Pretty Faces uit Schijndel zullen het publiek opwarmen als supportacts.

Begonnen als coverband gaan Dave, Dirk, Tom en Gijs in 2014 de uitdaging aan om iedere maand een nummer te schrijven en uit te brengen. Het project gaat niet ongemerkt voorbij en met features in bekende magazines als Classic Rock Magazine weet de band zich binnen een jaar flink te profileren als rechttoe en rechtaan rock’n roll band.

In september 2014 brengt Voltage als voorproefje de EP “The Story So Far” uit met daarop 5 tracks en 2 livetracks opgenomen bij de Bosuil in Weert. De EP verkoopt binnen een maand uit en krijgt lovende recensies. Ondertussen blijven de rockers doorgaan met het schrijven en opnemen van nieuw werk in samenwerking met producer Bob de Wit.

En nu komt dus het debuutalbum “Travellin’ Men” uit. De albumtitel is gebaseerd op de muzikale reis die het kwartet het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. Veel vrije tijd van de band werd opgeslurpt door het schrijven, repeteren en opnemen van de nummers. Daarnaast wist de band ook nog eens 44 shows te spelen in binnen en buitenland. Voltage is dus rijp voor een grote release en dat vieren ze bij poppodium Nirwana in Lierop op 18 april a.s.

“Travellin’ Men” bevat alle 12 tracks die vorig jaar zijn gereleased en een extra nog niet verschenen track. Het album wordt uitgebracht onder het Def Hank Inc. label en zal beschikbaar zijn op cd en alle belangrijke streamingdiensten.

Wat:                                   Voltage Album Release – “Travellin’ Men
Datum gereleased:          18 april 2015
Waar:                                 Nirwana OJC, Lierop
Tickets (€5,-):                  https://secure.muziekagenda.nl/tickets/voltage-album-release-party/158
Meer informatie:
http://www.voltage-rocks.com
http://www.defhankinc.nl
http://www.nirwana.nl