Al eerder is bekend gemaakt dat White Lies dit najaar twee concerten geeft in Nederland, in Groningen en Eindhoven. Het concert op 24 november in Groningen is verplaatst naar 11 december. De nieuwe locatie van het concert is De Oosterpoort. Het concert op 24 november in Martiniplaza komt te vervallen.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Indien bezoekers verhinderd zijn op de nieuwe datum kunnen de kaarten worden ingeleverd. Bezoekers worden hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Voor beide concerten zijn nog kaarten beschikbaar.

White Lies heeft de afgelopen paar jaar hoge ogen gegooid met hun altijd strakke optredens op festivals en diverse podia en met de albums ‘To Lose My Life’ uit 2009 en ‘Ritual’ (2011).

White Lies heeft al een aantal grote hits gehad: de single ‘To Lose My Life’ uit 2009, maar ook de vierde single ‘Farewell to the Fairground’ van het eerste album. Van het tweede album hebben de nummers ‘Bigger Than Us’ en de huidige single ‘Holy Ghost’ ook succes.

De drie bandleden zijn vaak in het zwart gekleed en staan bekend om hun donkere teksten over angst en de dood. De band heeft zich genoemd naar de Engelse uitdrukking “a white lie”, wat zoveel betekent als een leugentje om bestwil. Muzikaal wordt White Lies vaak vergeleken met bands als Joy Division, Interpol en Editors.

WHITE LIES
+ support act

Dinsdag 6 december 2011
Klokgebouw – Eindhoven
Zondag 11 december 2011
De Oosterpoort – Groningen
Entree: € 38,50 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop via http://www.livenation.nl/ en 0900 -300 1250 (45 cpm).