Het concert dat White Lies op 6 december in het Klokgebouw in Eindhoven zou geven is verplaatst naar 013 in Tilburg. De datum van het concert blijft 6 december.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie. Indien bezoekers verhinderd zijn in verband met de nieuwe locatie kunnen de kaarten worden ingeleverd. Bezoekers worden hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Naast het concert in Tilburg geeft White Lies op 11 december ook nog een concert in De Oosterpoort in Groningen. Voor beide concerten zijn nog kaarten beschikbaar.
Voor beide concerten heeft de band maar liefst twee support acts:
De Nederlandse band Kensington trapt beide avonden af, gevolgd door het Engelse vijftal The Duke Spirit.

White Lies heeft de afgelopen paar jaar hoge ogen gegooid met hun altijd strakke optredens op festivals en diverse podia en met de albums ‘To Lose My Life’ uit 2009 en ‘Ritual’ (2011).
White Lies heeft al een aantal grote hits gehad: de single ‘To Lose My Life’ uit 2009, maar ook de vierde single ‘Farewell to the Fairground’ van het eerste album. Van het tweede album hebben de nummers ‘Bigger Than Us’ en de huidige single ‘Holy Ghost’ ook succes.

De drie bandleden zijn vaak in het zwart gekleed en staan bekend om hun donkere teksten over angst en de dood. De band heeft zich genoemd naar de Engelse uitdrukking “a white lie”, wat zoveel betekent als een leugentje om bestwil. Muzikaal wordt White Lies vaak vergeleken met bands als Joy Division, Interpol en Editors.

WHITE LIES
+ support acts Kensington & The Duke Spirit

Dinsdag 6 december 2011
013 – Tilburg
Zondag 11 december 2011
De Oosterpoort – Groningen
Entree: € 38,50 (incl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop via http://www.livenation.nl/ en 0900 -300 1250 (45 cpm).