london-callingMet de vorige editie nog vers in het geheugen, kunnen we alweer uitkijken naar een nieuw London Calling weekend. De data en eerste namen voor 2015 liggen vast. Het festival gaat plaatsvinden op vrijdag 24 april en zaterdag 25 april 2015 in Paradiso. The Districts en Hannah Lou Clark zijn de eerste bands die zijn bevestigd. De voorverkoop begint aanstaande zaterdag 6 december.

Als je van een hele opwindende, hippe mix van blues, folk, rock en country houdt dan worden The Districts hoogstwaarschijnlijk je nieuwe favoriete band. De band uit Pennsylvania geeft Amerikaanse muziek een verfrissende schop onder de kont en blaast er nieuw leven in. Volgend jaar zal in februari het debuutalbum ‘A Flourish And A Spoil’ verschijnen maar er zijn al wat singles uitgebracht en die zorgden reeds voor een flinke hype.

https://www.youtube.com/watch?v=zN-NUC3zzwY

De veelbelovende Britse zangeres Hannah Lou Clark bracht in november haar debuut ep ‘Silent Type’ uit. De release van het schijfje werd voorafgegaan aan diverse optredens op showcasefestivals, waar ze werd getipt als hét grote talent van 2015. Hannah Lou Clark begeleid zichzelf op gitaar, en raakt iedere luisteraar met haar heldere stemgeluid. De nummers worden aangekleed door simpele beats en subtiele electronica.

https://www.youtube.com/watch?v=Fo09–jnbZ0

Meer namen worden spoedig bekend gemaakt. Houdt de website www.londoncalling.nl in de gaten.
Vragen? Mail: publiciteit@paradiso.nl

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
London Calling: The Districts, Hannah Lou Clark e.a.

Vrijdag 24 & zaterdag 25 april

Passepartouts: €35 excl. lidm.

Vanaf zaterdag 6 december in de voorverkoop via: www.paradiso.nl