Vandaag heeft de organisatie van Dauwpop de timetable voor het festival online gezet. Opvallend is de keuze om iets later open te gaan en het programma langer door te laten lopen.

“Een heel bewuste keuze,” aldus organisator Frank Satink, “we zetten dit jaar extra in op sfeer en aankleding en na zonsondergang krijgt dit een extra dimensie.”

De dag wordt afgetrapt door Broken Brass Ensemble, Douwe Bob en de kersverse winnaar van de Rabo Music Rally; De Nieuwe Stempel.

Gedurende de dag kan men genieten van het internationale programma, met acts als Kaiser Chiefs, Caro Emerald, Will and the People, Kensington en Therapy?. Verder zijn er exclusieve akoestische sessies en verrassingsoptredens. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten, want er is uiteraard weer een fijn aanbod aan eten en drinken.

De timetable is te vinden via www.dauwpop.nl/timetable.

De voorverkoop voor Dauwpop is reeds begonnen via www.dauwpop.nl en de lokale adressen. Tickets kosten €45, een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost €10.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter:twitter.com/dauwpop of #dauwpop.
PROGRAMMA DAUWPOP 2013 o.a.:
Kaiser Chiefs
Will & The People
Caro Emerald
Frank Turner & The Sleeping Souls
Don Diablo
Kensington
Blaudzun
Andy Burrows
Claw Boys Claw
Balthazar
De Kraaien
Traumahelikopter
Jacco Gardner
Sidney Samson
The Horse Company
Douwe Bob
Therapy?
John Coffey
Vanderbuyst
Sjaak
Baskerville
Nobody Beats The Drum
Sabotage
Bass Drum Of Death
Bökkers
Dj De Rooie Neger
Broken Brass Ensemble
Sir Yes Sir

Dauwpop Hellendoorn
Hemelvaartsdag / donderdag 9 mei 2013
Terrein a/d Luttenbergerweg
Ticketprijs: €45 (excl. servicekosten).
Kinderticket (8 t/m 14 jaar): €10 (excl. servicekosten)
www.dauwpop.nl
info@dauwpop.nl