RockinWoodPosterNu de vakantie weer in aantocht is, is het een fijn gegeven dat je hem in ieder geval goed kunt afsluiten. En hoe kun je dat beter doen dan met een goei stukske muziek, gezellig volk en het mooie podium van de Kersouwe. Zaterdag 10 Augustus is het weer Rockin’Wood, een kleinschalig en intiem festival waar de sfeer hoog en de drempel laag is. Voor deze derde editie staan er wederom (lokale) cover bands op het affiche die lekkere herkenbare rock ten gehore zullen brengen.

Outline
is een fris pop & rock coverbandje. De 3 dames en de 3 heren komen uit Geffen, Nuland, Vinkel, en Heesch en zijn tussen de 18 en 21 jaar. Ze spelen nummers die iedereen kent, van Anouk, naar AC/DC, van The Monkeys naar Kiss en van Queen tot Alanis Morissette.
WayWard 
is een Brabantse kick-ass rockcoverband. Een tocht van herkenning soms eigenzinnig, soms onvoorspelbaar. Dansen, drinken en genieten van Pearl Jam, Triggerfinger, U2, Kings of Leon en de Foo Fighters.
Q-Size, 
ook wel de beauty’s and the band genoemd. Ze komen speciaal voor Rockin’ Wood eenmalig in de orginele bezetting bij elkaar om weer te knallen als voorheen. Het repertoire varieert van Janis Joplin tot het groovend werk van Mothers Finest en Kula Shaker. Maar zeker komen Rocking ladies als Sass Jordan en Skunk Anansie ook voorbij.
Rattlesnake Shake
Al meer dan 20 jaar houdt Rattlesnake Shake een ongekende live reputatie hoog. De balans tussen hun heftig en hitgevoelig mix van pop/rockklassiekers is al jaren een schot in de roos. De in Oss gerijpte mannen weten telkens met humor, spelvreugde en energie van elk optreden weer een spektakel te maken! Uit 1600 bands werd Rattlesnake Shake door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot populairste coverband van Nederland. Met het winnen van de ‘The Clash of the Coverbands Public’s Favourite Award’ zetten de heren dan ook een grote kroon op hun toch al lange erelijst. Met een nieuwe rockshow die zijn weerga niet kent trekken de beroepsfeestvierders momenteel door het land.
de Dj’s KSGF, Mr.Bong & of the wheels
…draaien als de bands stoppen. Eerder stonden ze al te rocken op o.a. Paaspop, Festyland en bar disco dancing Lunenburg.
 
Tickets:
Om van dit alles zeker niets te missen kun je nu al voor 10 euro je kaartjes bestellen via de site van de Kersouwe. Of ga naar onze facebook pagina, doe je duimpje omhoog deel het actiebericht en maar kans op een van de gratis tickets.
Check ook www.rockinwood.nl voor de allerlaatste info.