Nieuwe namen:  Guus Meeuwis & Band, Kane, Karma to Burn, Will and the People, De Flowfabriek, Nobody Beats The Drum 333″, Bingo Players, Funkerman en Erick E – Paaspop officiële opener van het festivalseizoen 2012 –

Volgende week zaterdag 10 december start Paaspop’s Early Bird-actie weer, waarbij bezoekers hun ticket tijdelijk tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen. Deze Early Bird duurt tot en met 7 januari 2012, daarna begint de reguliere voorverkoop. Het mooiste festival van Nederland vindt traditioneel tijdens het Paasweekend plaats. In 2012 is dat van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april op terrein De Molenheide in Schijndel (NB). Paaspop zal wederom ruim 150 acts bieden die een zeer gevarieerd programma op 11 podia neerzetten: cabaret, comedy, theater, entertainment en traditioneel een uitgebreid aanbod van muziek uit diverse genres (waaronder de net bevestigde Guus Meeuwis & Band en Kane op de vrijdag).

Info over de Early Bird-tickets (start: zaterdag 10 december)
Om het overzichtelijk te maken heeft Paaspop 2 soorten tickets te koop: losse tickets voor alleen de vrijdag (€ 32,50,-) en tickets voor alle 3 de dagen (€ 85,-). Daarnaast zijn er campingtickets verkrijgbaar. Een campingticket kost tijdens de Early Bird € 10,- en is alleen verkrijgbaar in combinatie met de aanschaf van een 3-dagen kaart. In de latere reguliere voorverkoop is de campingticket € 15,- en is dan ook los verkrijgbaar.

De tickets op een rijtje:
Vrijdag                                 € 32,50,-
Combi vrij + zat + zon    € 85,-
Camping bij aanschaf van 3 dagen-ticket € 10,-

Op de site van Paaspop staat alle ticket-info handig op een rijtje. Dit jaar kunnen ook de campingtickets weer in de voorverkoop worden aangeschaft.

Nieuwe acts
Inmiddels zijn er weer nieuwe namen op het programma:  Guus Meeuwis & Band en Kane, waarvan nu al bekend is dat zij op vrijdag in de Main Stage spelen. Verder zal de electro-band Nobody Beats The Drum 333″voor een indrukwekkend audiovisueel spektakel in de Extrema zorgen en komen daarnaast ook deze topacts naar Schijndel: De Flowfabriek, Will and the People, Karma to Burn, Bingo Players, Funkerman en Erick E.

Vorige week werden al Racoon, Golden Earring, Selah Sue, Rowwen Hèze, De Dijk, Accept, Korpiklaani, Textures, The Inspector Cluzo, Hell (UK), Leon van der Zanden, The Pine Box Boys, Crazy Piano’s en Finntroll aangekondigd. Informatie over de bevestigde acts staan inmiddels al op de site. Nieuwe namen volgens spoedig.

Editie 2011
De editie van 2011 bleek er een van nieuwe records en hoogtepunten: een ram uitverkocht festival met in totaal 43.000 bezoekers die van 150 live-acts op 11 stijlvolle karakteristieke podia genoten. De organisatie doet er dan ook alles aan om het festival elk jaar opnieuw nóg spectaculairder te maken. Dit jaar gebeurde dat bijvoorbeeld door de uitbreiding van het aantal podia van 7 naar 10; een luxere camping met meer en betere voorzieningen en een nóg spraakmakendere aankleding van het terrein. Door de prachtige decors en de duizenden lichtjes die  ’s avonds het terrein een adembenemende sfeer geven waant de bezoekers zich zowaar in Las Vegas. Paaspop behoort inmiddels dan ook tot de top van de Europese festivals en biedt een audiovisuele totaalbeleving met cabaret, comedy, theater, entertainment en een zeer gevarieerd aanbod van muziek.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.