Kees van Hondt staat zaterdagavond 15 oktober op de mainstage van FestyLand. Hij sluit daarmee tevens het festivalseizoen van 2011 af.

FestyLand vindt plaats op 14, 15 en 16 oktober op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden (Noord-Brabant). Met de toevoeging van Van Hondt is het programma nu zo goed als  compleet. Na drie eerdere zeer geslaagde edities gaat Festyland  dit jaar een stapje verder met maar liefst 6 podia, 7 tenten, meer dan 80 acts en een eigen camping.

De witte chocolade op de warme kers op de slagroom op de festivalcake: overal waar fenomeen DJ Kees van Hondt opduikt is het feest op eredivisie-niveau. Van Lowlands tot Zwarte Cross en van Paaspop tot Sziget in Boedapest: hij komt, ziet, draait en overwint. Niet voor niets dus dat de DJ afgelopen jaren een grote fanschare kreeg. Zo verkocht hij dit jaar op Lowlands de meeste T-shits terwijl hij daar niet eens zelf optrad (voor het eerst in vele jaren overigens). Ook tijdens Sziget dit jaar bleek Kees van Hondt opnieuw een sensatie. De tent waar hij optrad puilde uit en daarbuiten stond het publiek nog rijen dik, in totaal zo’n 13.000 Kees-liefhebbers.

Het geheim van deze platendraaiende trouwe viervoeter? Keeswaardige feesten! Wat die inhouden? Allereerst natuurlijk een unieke mix van muziekstijlen: Balkanbeats, polka, hoempa, kinderliedjes maar bijvoorbeeld ook Carnavalhits – Kees legt zichzelf geen enkele muzikale grens op en draait de juiste deuntjes op het juiste moment. Maar niet alleen Kees is de ster van de avond; zijn publiek ook! Het is inmiddels traditie dat deze Keesbeesten op de dansvloer verschijnen met minstens een paar takken en als het even kan ook een opblaasbeest!

Alvast in de stemming komen? Kijk op www.festyland.nl voor alle informatie, filmpjes en foto’s van vorige edities. Volg ons ook op Facebook, Hyves en Twitter!