Wie dacht dat de Pukkelpopaffiche zijn hoogtepunt had bereikt, slaat de bal behoorlijk mis. Naast stevige kleppers uit de rock- en dancewereld halen we anderhalve maand voor het festival nog een hiphopgrootheid binnen! Snoop Dogg komt namelijk het gras op de weide in Kiewit checken en dat op donderdag 16 augustus! De West Coast rapper schoot onlangs nog de hoofdvogel af op het Amerikaanse Coachella festival. Samen met Dr. Dre, de man die hem groot maakte, zette Snoop er een felbesproken performance neer. Samenwerkingen met Wiz Khalifa, Akon en Tinie Tempah (ook op Pukkelpop!) brachten de rapper recent weer in de hitlijsten, maar we kennen Tha Doggfather toch vooral van hits als ‘Drop it like it’s hot’, ‘The next episode’, ‘What’s my name?’ en ‘Gin and juice’. Wij voorspellen alvast een onvergetelijk feestje! Fo’ shizzle my nizzles!

Ook Martin Solveig is geen onbekende in de hitparade. Momenteel scoort hij met ‘The night out’, een track die hij maakte met A-Trak (ook op Pukkelpop!). In 2009 was hij al live te gast op Pukkelpop en speelde hij de Dance Hall plat met hits als ‘Everybody’ en ‘Jealousy’. Deze editie neemt hij op vrijdag de Boiler Room voor zijn rekening. ‘Hey baby what’s that sound?’ It’s Martin Solveig!

Op donderdag krijgen we het bezoek van White Rabbits. Geen politieke partij met bekende gezichten, maar een indie-collectief uit Brooklyn dat in zijn korte bestaan al de support voor Muse en Interpol voor zijn rekening nam. De band is een kolkende bron van energie en hartverscheurende melodieën en zou al lang op je lijstje van te ontdekken bands moeten staan.

Tickets!
Er zijn nog combitickets of dagtickets voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustusverkrijgbaar.
Zaterdagtickets zijn uitverkocht.

Kaarten kan je kopen via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be.

•         Een combiticket kost €155 (exclusief €4,5 euro reservatiekosten, inclusief kamperen van woensdag 15 augustus, 12.00u tot zondag 19 augustus, 12.00u en gratis openbaar vervoer)
•         Een dagticket kost €79 euro (exclusief €4,5 reservatiekosten, inclusief 2 nachten kamperen en gratis openbaar vervoer).

Pukkelpop 2012 tickets staan op naam en kunnen niet worden doorgegeven of doorverkocht aan derden.