downtherabbitholeTHE BLACK KEYS, FOALS, MGMT EN MEER NAAR EERSTE EDITIE DOWN THE RABBIT HOLE
Vandaag zijn de eerste bevestigingen voor het nieuwe Down The Rabbit Hole aangekondigd. The Black Keys, Foals, MGMT, Thomas Dybdahl en The Soft Moon komen naar het nieuwe festival dat 27 – 29 juni 2014 plaatsvindt in de Groene Heuvels in Beuningen (GLD).

Door middel van een aantal hints konden abonnees op de Down The Rabbit Hole-nieuwsbrief vanaf vanmorgen 12:15u zelf op zoek naar de eerst bands die op het festival spelen. Al snel werd er op de Facebookpagina van het evenement stevig gediscussieerd en geraden waarna om 12.45u duidelijk werd dat de volgende acts naar het festival komen:

The Black Keys
Foals

MGMT
The Soft Moon
Thomas Dybdahl

Binnenkort volgen meer bevestigingen die overigens niet alleen uit bands bestaan. Hoewel muziek een zeer belangrijk onderdeel van het festival vormt, is er ook aandacht voor andere projecten waarin het publiek zelf een grote rol speelt en een bijdrage kan leveren.

De kaartverkoop is inmiddels van start via www.ticketmaster.nl. Er worden alleen driedagen-kaarten verkocht waarbij een plek op de tentencamping is inbegrepen. Deze tickets kosten €135,- (incl. servicekosten). Binnenkort komen diverse andere overnachtingsmogelijkheden beschikbaar waaronder een beperkt aantal bungalows, tipi’s, legertenten en PodPads. Informatie hierover wordt tzt op www.downtherabbithole.nl gepubliceerd.
DOWN THE RABBIT HOLE 2014
Vrijdag 27 juni – zondag 29 juni 2014
De Groene Heuvels, Beuningen (GLD)
Festivalticket (3 dagen festival + plek op de tentencamping): €135,- (incl. servicekosten)

Kaartverkoop via http://www.livenation.nl/http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).