Vandaag zijn de eerste 432 Lowlandstickets uit de zwarthandel ongeldig gemaakt. Morgen om 14:00 komen ze voor de normale prijs en met een nieuwe ticketcode weer beschikbaar voor de reguliere verkoop via lowlands.nl

Net als voorgaande jaren wordt de kaartverkoop van Lowlands geanalyseerd. Verdachte transacties worden onder de loep genomen en kaarten waarvan bewezen kan worden dat ze door handelaren zijn opgekocht met als doel ze met woekerwinst te verkopen, worden ongeldig gemaakt. Het ongeldig maken van kaarten uit de zwarthandel gaat door tot aan de start van het festival. Ook deze kaarten komen weer beschikbaar voor de verkoop. Blijf de site en nieuwsbrief in de gaten houden voor meer info.

Mensen die een kaart buiten de officiële voorverkoopkanalen om hebben gekocht kunnen zelf controleren of hun kaart ongeldig is gemaakt. De ongeldig gemaakte ticketcodes worden op www.ticketsenconcertkaarten.nl gepubliceerd. Op deze site staat bovendien veel informatie over zwarthandel en het veilig kopen van kaarten.

Dinsdag 20 juli om 14:00u komen de kaarten weer beschikbaar voor de verkoop via de website www.lowlands.nl.  Er kunnen maximaal 2 tickets per persoon worden gekocht.