Audrey Horne-30Afgelopen weekend vond Dynamo Metalfest 2016 plaats in Eindhoven. Terwijl duizenden bezoekers optredens van bands als de thrash metal grondlegger Anthrax, de Zweedse death metal pionier At The Gates en de heavy metal groep Metal Church konden zien, werd de eerste naam voor de editie van 2017 door de organisatie bekend gemaakt: de Amerikaanse thrash metal band Testament. Dynamo Metalfest 2017 vindt op 15 juli 2017 plaats en tickets zijn vanaf dit moment verkrijgbaar!

De thrash metal band Testament speelde door de jaren heen vaak in Eindhoven, maar het optreden in 1987 in Eindhoven blijft bijzonder, omdat de Amerikanen hier toen voor het eerst stonden. De organisatie van Dynamo Metalfest is dan ook trots om dit moment 30 jaar na dato met de band te mogen vieren.

Begin jaren ‘80 werd Testament opgericht onder de naam Legacy en het debuutalbum van de Amerikanen is daar dan ook naar vernoemd. The Legacy sloeg meteen aan in de legendarische Bay Area thrash scene. In de daaropvolgende jaren groeide de thrash metal band uit tot een van de meest populaire bands in het genre. Op dit moment werken de muzikanten aan hun twaalfde studioalbum, The Brotherhood Of The Snake, dat in oktober 2016 uit zal komen.

Tickets zijn vanaf dit moment verkrijgbaar. Er is weer een early bird ticket beschikbaar, de eerste duizend tickets kosten 15 euro (exclusief servicekosten) en daarna kost een ticket 20 euro (exclusief servicekosten). Tickets koop je hier:

http://www.ticketmaster.nl/event/169813