Geuzenpop 2011 (op 5 en 6 augustus) komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Het is daarom hoog tijd om de eerste bevestigde bands bekend te maken. Op vrijdagavond zullen o.a. De Heideroosjes, Diablo Boulevard (B), Sunnpimp, de Grolschbusters, The MedicsFreaky Age (B) en The Hot Stewards (DK/D/NL) hun opwachting maken. Voor de zaterdag zijn de eerste namen ook bekend en zullen o.a. optreden; Krach, HillBilly HellCats (USA), Wallace Vanborn (USA/B), Heist en The Epstein (UK) op zaterdag. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop www.geuzenpop.nl.

Tipje van de sluier

Om alvast een idee te geven van wat er op Geuzenpop 2011 te wachten staat, worden de eerste elf bands bekendgemaakt. Eén van de grote namen dit jaar is de Limburgse punkrockband de Heideroosjes die op de vrijdagavond het podium onveilig zullen maken. De metal/rock formatie van Belgisch top cabaretier Alex Agnew, Diablo Boulevard, de rockband Sunnpimp en de punk/folk Grolschbusters uit het Gelderse Hengelo knallen ook op de vrijdagavond van het podium af, evenals de Utrechtse rockband The Medics, de Belgische indierockband Freaky Age en het internationale gezelschap van de The Hot Stewards (DK/D/NL) met hun rockversie van bekende jaren ’80 muziek. Dit programma zal de komende tijd nog verder aangevuld worden.

Na een korte adempauze gaat het Geuzenpopweekend op zaterdag verder met de door 3FM tot serious talent uitgeroepen en dé festivalband voor dit jaar: Krach, de Haarlemse band Heist, de AmerikaanseHillBilly HellCats met hun jaren ’50 rockabilly, het Amerikaans / Belgische Wallace Vanborn en de alternatieve folkrock/popband The Epstein uit Engeland. Houd voor meer namen en andere informatiewww.geuzenpop.nl in de gaten, want het belooft ook dit jaar weer een daverend festival te worden. Meer namen volgen zeer binnenkort!

Verder op Geuzenpop 2011…

De bezoekers van voorgaande jaren weten dat Geuzenpop meer is dan alleen optredens van bands en singer-songwriters. Zo is er ook dit jaar weer plek voor o.a. theater, workshops, de festivalmarkt en de festivalcamping. Daarnaast spelen er dit jaar voor het eerst ook op vrijdag bands op het hoofdpodium.

Voorverkoop

Vanaf deze week kunnen bezoekers ook dit jaar weer op tijd en voordelig kaarten kopen tijdens voorverkoop. Weekend tickets inclusief camping kosten € 27.50. Losse kaarten kosten voor de vrijdag € 10.00 en voor de zaterdag 25,00. E-Tickets zijn te koop via de website en via meer dan 270 winkels van Free Record Shop en Van Leest in Nederland en België, waaronder 17 NS stations.