Dit weekend komt traditiegetrouw al het aanstormend muzikale talent uit Europa samen in Groningen voor het Eurosonic/Noorderslag Festival.  Drie dagen vol met de beste muziek dat ons continent te bieden heeft. Pedro Pico Pop heeft de ontwikkelingen ook gevolgd en alvast drie acts vastgelegd. 

Traumahelikopter
Het gaat hard met deze jongens uit Groningen. Niet alleen de genadeloze garagerock die het trio produceert, maar ook het succes. Deze week speelden ze bij Giel Beelen het dak van de 3FM studio en aankomend weekend spelen ze een nu al gewonnen thuiswedstrijd op het bovengenoemde festival. Pedro Pico Pop heeft reden genoeg om blij te zijn dat deze veelgevraagde band bevestigd is.

John Coffey
Deze Utrechtse band maakt snoeiharde punkrock. Het tweede album, dat de band vorig jaar uitbracht, zorgt voor landelijk aanzien en een steigerende weg naar de top!

Soul Sister Dance Revolution
Deze rockers uit Den Haag kent de organisatie nog van twee jaar geleden. In 2011 was het podium niet sterk genoeg voor alle chaos die deze Hagenezen met zich mee brachten. Zelfs de Hammond orgel vloog het publiek in. Met zo’n live-optreden en inmiddels flink wat successen verder, is Pedro Pico Pop trots dat ze weer naar het MBI Terrein komen.

Het festival in Raalte vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 juni op een oud fabrieksterrein. Alle informatie kun je vinden op www.pedropicopop.com.

=================================================================

Soul Sister Dance Revolution
http://www.youtube.com/watch?v=3RB576Abpho

Traumahelikopter
http://www.youtube.com/watch?v=e-eit5hKGnE

John Coffey
http://www.youtube.com/watch?v=DWqs2GbL0Yw