Ze geeft in 2015 slechts enkele liveshows en VESTROCK is er daarom ook bijzonder trots op om ANOUK op 6 juni 2015 in Hulst te verwelkomen!
In 1997 brak de Haagse rockster definitief door en sindsdien is haar populariteit ongekend. Met haar prachtige stem en met songs van haar nieuwe album Paradise and Back Again, aangevuld met hits alsNobody’s Wife en Sacrifice zal het een weergaloze show worden, waar we nu al naar uitkijken!
Op vrijdag 5 juni zal bovendien het dj/producers duo SHOWTEK de weide van VESTROCK op zijn kop zetten. Na hun hit Cannonball in 2012 brak SHOWTEK internationaal door en stonden zij op dancefestivals over de hele wereld, van Ultra Miami via TomorrowWorld en Sunblast tot Creamfields, waar zij speelden voor tienduizenden uitzinnige toehoorders.
Op zaterdag 6 juni staat bovendien WILLOW op VESTROCK. Deze Leuvense indie rock/dance band scoorde een enorme radiohit met hun vorig jaar verschenen single Danger. Ook uit België komt het veelbelovende TOUT VA BIEN, dat de aandacht op zich vestigde met de cover van Jacques Brel’sNe Me Quitte Pas. En wie nog niet gehoord heeft van FATHERSON gaat dat snel doen, want deze bebaarde jonge Schotse honden maakten een vliegende start en waren dé ontdekking op T In The Park 2014.
Komende maanden zullen nog tientallen acts bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl.
Video aankondiging van de eerste namen van VESTROCK 2015

VESTROCK
Op het prachtige eiland in het hart van het centrum in Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland, vindt dit jaar voor de zesde maal VESTROCK plaats, op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2015. Op zondag 7 juni is VESTROCK junior. VESTROCK is een boutique festival, door bezoekers het festival van de vriendschap genoemd door de ontspannen sfeer. Het thema van VESTROCK is Mixing Music, Art & Science: ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de VESTROCK UNIVERSITY en bovendien met kunst op de VESTROCK weide.

KAARTVERKOOP VESTROCK LOOPT SNEL
De kaartverkoop is gestart via http://www.vestrock.nl/http://www.vestrock.be/ en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt.  De prijs in de voorverkoop bedraagt voor VESTROCK JUNIOR € 17,50 en voor VESTROCK € 30,00 voor vrijdag 5 juni en € 35,00 voor zaterdag 6 juni. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 50,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 10,00.

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN VESTROCK 2014 HIER EN VESTROCK JUNIOR 2014 HIER