O.a. Kensington, Ugly Kid Joe (USA), Handsome Poets en Dewolff bevestigd!

De eerste namen van Nirwana Tuinfeest 2013, dat op 2, 3 en 4 augustus gehouden zal worden, zijn bekend: Kensington, Ugly Kid Joe (USA),Handsome Poets, Dewolff, Candybar Planet, Dearworld, Musest (Muse tribute) en Bon Scotch (AC/DC tribute) zullen op het buitenpodium van Nirwana knallen.

Kensington (begin 2013) en Handsome Poets (eind 2012) gaven allebei een spetterend optreden in de zaal van Nirwana, waarna ze wel op het Tuinfeest moesten komen! Ugly Kid Joe is een Amerikaanse hardrockband die in 2012 hun nieuwe EP ‘Stairway to hell’ hebben uitgegeven.

Dewolff, Candybar Planet en Dearworld zijn drie spectaculaire rockbands van nationale bodem die perfect passen op Nirwana Tuinfeest. Musest (Muse) en Bon Scotch (AC/DC) zullen op de tribute-dag, de zondag, van Nirwana Tuinfeest staan.

Binnenkort zal ook de voorverkoop van Nirwana Tuinfeest 2013 beginnen. Houd de site en andere media zoals Facebook en Twitter in de gaten voor de exacte voorverkoop informatie en voor de bekendmaking van nieuwe namen!
www.nirwanatuinfeest.nl