[PIAS] organiseert op vrijdag 9 december de eerste Nederlandse [PIAS] NITES in het Klokgebouw in Eindhoven met o.a. dEUS, Vitalic, Crystal Fighters, Pete Philly en Balthazar. [PIAS] NITES zijn in België reeds een begrip en staan garant voor een eclectisch muziekavontuur waarbij de bezoekers van vroeg in de avond tot diep in de nacht worden meegenomen in een meeslepend geheel van genres en stijlen.

Vrijdag 9 december wordt de eerste van een reeks [PIAS] NITES. De eerste namen liegen er niet om: dEUS – met het splinternieuwe album ‘Keep You Close’ in de achterzak; opzwepende Franse technobeats van Vitalic, Crystal Fighters – bekend van de mega zomerhit ‘Plage’; Pete Philly – die veel zal spelen van zijn binnenkort bij [PIAS] te verschijnen album ‘One’ en het Belgische Balthazar dat na hun succesvolle debuutplaat weer middenin het opnameproces zit van een nieuw album met vele prachtige indieliedjes. Binnenkort volgen de laatste namen!

Eerdere edities
Vorig jaar organiseerde [PIAS] de eerste [PIAS] NITES in Tour & Taxis (Brussel, België). Ruim 7000 bezoekers genoten van een avond met o.a. Laurent Garnier, Tiga, Stijn, The Black Box Revelation en Kitty, Daisy & Lewis. Deze eerste editie was zo’n groot succes dat het event dit jaar werd uitgebreid naar twee dagen. Faithless, Cassius, Jim Jones Revue, The Van Jets, Matt&Kim, Crystal Fighters en anderen speelden de zaal volledig plat. Ook Frankrijk is inmiddels gegrepen door het [PIAS] NITES -concept.

Klokgebouw Eindhoven
De eerste [PIAS] NITES in Nederland vindt niet voor niets plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Deze historische locatie is een icoon van Eindhovens industrieel erfgoed en heeft zich al vele malen bewezen als topvenue voor de meest uiteenlopende festivals en concerten. Denk aan STRP festival, Speedfest, Awakenings en acts als o.a. Faithless.

Locatie
Klokgebouw STRIJP-S, Eindhoven

Aanvang
Vrijdag 9 december om 19.00 uur.

Voorverkoop
Vanaf zaterdag 10 september 9.00 uur kun je kaarten kopen via www.piasnites.com.

Kaarten kosten 32,50 euro exclusief servicekosten. Verder zijn de kaarten in Nederland te koop bij de vestigingen van Primera en in België bij de Free Record Shop. Kaarten kosten bij de dagkassa 37,50 euro.