Na het succesvolle debuut album ‘Balloon Over Paris’, verscheen dit voorjaar het tweede album van Elske DeWall: ‘Brave’. Lovende recensies, soundtracks voor de Nederlandse speelfilm ‘Alle Tijd’ en de RTL4 serie ‘Moordvrouw’ en een radiohit met het nummer ‘Stains On My Heart’, wat breed ondersteund werd door 3FM en Qmusic, zijn de eerste wapenfeiten van ‘Brave’. Dit jaar heeft Elske DeWall veel met haar band getourd langs de Nederlandse theaters en festivals. Er was een gastoptreden bij Jonathan Jeremiah op het North Sea Jazz festival – zij deed een duet met Lionel Richie en De 3J’s. Ook een tribute naar The Rolling Stones met het Metropole Orkest stond op de agenda. Elske laat op ‘Brave’ horen dat ze in Nederland één van de beste vocalisten en songwriters van dit moment is.
Haar warme, soulvolle stemgeluid en eigenheid in combinatie met haar energieke live band zal je meevoeren en overtuigen.

Support op deze avond komt van de mannen van Someday. Zij hebben zichzelf laten inspireren door de klanken van John Mayer en Lenny Kravitz. In september kwam hun nieuwe album uit dus Someday is klaar om onze harten te veroveren met deze nieuwe plaat.

Wanneer: zondag 28 oktober 2012
Waar: 013 Tilburg (kleine zaal)
Aanvang: 20:15 uur
Deuren open: 19:30 uur

Rockportaal.nl zaal aanwezig zijn voor een review.